Життя гімназії: Новини: Анна Піньківська - переможниця першого туру всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2021"

19 листопада 2020 у нашому місті відбувся перший (зональний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021» у номінації «Українська мова і література», організований центром професійного розвитку педагогічних працівників управління освіти і науки. У конкурсі, який вперше проходив у дистанційному форматі, взяли участь молоді та перспективні педагоги Анна Піньківська (МГГ№2), Інна Козінська (ЗОШ№7) та Тетяна Недайборщ (СЗОШ№17).


Учасники конкурсу представили свої напрацювання з актуальних проблем викладання української мови і літератури, продемонстрували методи та прийоми власної педагогічної ідеї, показали рівень професійної компетентності при виконання тестових завдань.
Переможницею зонального туру конкурсу компетентне журі, до складу якого входили знані у місті педагоги-філологи Валентина Литвиненко (НВК№4), Ніна Миронець (БМЛ№15) та Світлана Слівінська (СЗОШ№8), визначило вчителя міської гуманітарної гімназії №2 Анну Піньківську.
Щиро вітаємо Анну з її першою професійною перемогою і зичимо подальших творчих успіхів на педагогічній ниві та у другому обласному етапі конкурсу.
Дякуємо усім учасникам конкурсу за проведені майстер-класи та цікаві дистанційні уроки.

Джерело: https://www.facebook.com/profile.php?id=100041574125093

Анна Ігорівна