Життя гімназії: Новини: Обдаровані діти - європейське майбутнє країни

Один із важливих напрямків діяльності педагогічного колективу Бердичівської міської гуманітарної гімназії №2 є впровадження у роботу цікавих форм і методів з метою створення умов для розвитку природних здібностей учнів та виховання творчої соціально-активної особистості. Усе це створює необхідне середовище та підґрунтя для виявлення і розвитку творчого та інтелектуального потенціалу наших учнів.
 
Плідна праця педагогів дала гарні результати. У поточному навчальному році маємо 27 переможців і призерів міських предметних олімпіад, та 6 перемог на обласному рівні. Також наші учні здобули призові місця у численних міських та обласних конкурсах.
14 березня у гімназії відбулося свято «Обдаровані діти – європейське майбутнє України», на якому були нагороджені грамотами, дипломами та подарунками талановиті учні нашого навчального закладу. У номінації «Інтелект року» були відзначені Свідерський Олександр (9-В) і Чуб Богдан (8-А), які вибороли 6 призових місць на міському та обласному рівні. Другий рік поспіль Чорний Олександр (11 клас) гідно виборює титул «Учень року», оскільки продемонстрував найвищий рівень навчальних досягнень серед гімназистів. За результатами участі у міських та предметних олімпіадах переможцем номінації «Інтелектуальна надія гімназії» стала учениця 11 класу Цвіркун Олена, у номінації «Ерудит року» - учениця 8-Б Щерблюк Анастасія. Серед творчо обдарованих учнів у номінації «Майстер барв» найбільшу кількість здобутків отримала Сірик Маргарита (6-Б).
На святі були присутні учні, вчителі і батьки.
Пишаємося нашими зірочками! Бажаємо їм подальших успіхів і здобутків!